Social fobi? iPhone? Vill du vara med och testa en ny behandlingsapp?

Vi är en forskargrupp vid Stockholms universitet som nu söker efter personer som brottas med social fobi och som vill testa en ny iPhone app. Appen kombinerar artificiell intelligens, kognitiv beteendeterapi och så kallad gamification.

– Vi letar nu efter personer som vill vara med och testa appen under 4 veckor, säger professor Per Carlbring som leder undersökningen.

Appen skräddarsyr personliga utmaningar utifrån tre kriterier: dina personliga mål, hur du svarat på frågor och hur tidigare utmaningar fungerat, berättar psykologkandidaten Arvid Marklund som utvecklat och programmerat appen.

Appen har också en social komponent som möjliggör – för de som vill – att anonymt inom appen dela med sig av sina tankar inför, under och efter olika utmaningar. Något som gör appen ännu mer levande är att man också kan välja att få feedback inom appen.

Vid frågor tveka inte att kontakta professor Per Carlbring (tfn 08-16 39 20 eller 0700 400 399)

Inga resor krävs. Appen kostar 7 kronor men om du svarar seriöst på en avslutande enkät efter 4 veckor får du en biobiljett. Klicka här för att läsa mer: www.mobilKBT.se

Nedan följer några skärmdumpar från en tidigare version av appen:

Det är inte alltid en utmaning passar – då kan man trycka bort den: