Föreläsning på Medborgarskolan om parterapi – välkommen!

En relation mellan två människor bygger på samspel. Gemensamt skapar vi mönster och förutsättningar för att leva tillsammans. Styrkor går att utveckla, prestige och låsningar går att bearbeta.

Tillsammans har de erfarna terapeuterna Anna-Karin Norlander, Gerhard Andersson, Per Carlbring och Maria Burman skapat en manual för att förbättra samspelet, hantera konflikter på ett konstruktivt sätt, öka acceptansen för olikheter och skapa mer närhet i relationen.

Kom till Stockholm och Medborgarskolan måndagen den 24 september (klockan 18:30) och lyssna på mig och Maria Burman i 2 timmar (inklusive paus och frågestund). Föreläsningen bygger på den i höst kommande svenska KBT-manualen Närmare varandra (Natur och Kultur) och den vetenskapliga prövningen.

I denna föreläsning varvar professor Per Carlbring (Stockholms Universitet) och Maria Burman (kliniskt verksam leg. psykolog i Malmö) egna forskningsfynd med tips på praktiska övningar.

Majoriteten av de par som gick igenom bokens övningar blev mer nöjda med sin relation och lyckades bryta prestigekamper och andra låsningar som förgiftar relationer. Syftet är att paren får lära sig hur de kan förbättra sitt samspel, hantera konflikter på ett konstruktivt sätt, öka acceptansen för olikheter och skapa mer närhet i sin relation.

Länk till anmälan:
https://www.medborgarskolan.se/arrangemang-sok/narmare-varandra-skapa-en-starkare-parrelation-per-carlbring-och-maria-burman-1083755/

[lightbox link=”http://www.carlbring.se/wp/wp-content/uploads/2018/05/N-rmre_varandra_f-rfattare.jpg” thumb=”http://www.carlbring.se/wp/wp-content/uploads/2018/05/N-rmre_varandra_f-rfattare.jpg” width=”500″ align=”center” title=”” frame=”true” icon=”image” caption=”Fotograf: Carola Björk”]
Maria Burman och Anna-Karin Norlander är kliniskt verksamma psykologer med bred erfarenhet av parterapi. Per Carlbring och Gerhard Andersson är psykologer, psykoterapeuter och professorer. De fyra författarna inledde sitt samarbete redan år 2007 med världens första internetbaserade parterapistudie.