Varmt välkommen på releasefest!

Fredag 7 december klockan 18.00 bjuder vi in till festligheter i samband med släppet av vår bok Tio i tolv – Att lyckas med nyårslöften, mål och beteendeförändringar.

Vi hoppas att du har möjlighet att närvara och fira detta med oss. Under kvällen bjuds det på lite snacks, dryck och ett kortare författarsamtal om boken och världens största vetenskapliga studie om nyårslöften, genomförd av författarna vid Stockholms universitet.

Hör av dig till mig om du vill ha biljetter till releasefesten :-)

Om boken
Tio i tolv förklarar varför nyårslöften är ett smart sätt att komma igång med nya vanor och överge gamla. Med hjälp av studier och undersökningar inom målsättning, rutiner, prokrastinering och vad människor lovar sig själva på nyårsnatten får läsaren kunskap om hur hen lättare kan lyckas med en förändring. Intressanta rön om svenskars egna nyårslöften presenteras, varvat med handfasta tips för att lättare uppnå våra mål – vare sig det handlar om ett nyårslöfte eller en nystart efter semestern.

Boken bygger på världens största vetenskapliga studie kring människors nyårslöften, utförd av Per Carlbring, Alexander Rozental och Martin Oscarsson vid Stockholms universitet.